September månadsmöte

Månadsmöte onsdagen den5 september 2018 klockan 19.00.
Adress:ABF i Gävle, Brunnsgatan 56.Lokal: Hamilton.

PROGRAM: SM0JZT/Tilman, välkänd av alla QTC-läsare sedan 18 år tillbaka, kommer till oss för att inspirera, informera och diskutera spännande radioteknik. Räkna med innehåll kring egenbygge, SDRadio, portabel och fjärradio. Framförallt modern teknik som alla kan ha glädje av.

Efter fikapausen: Kort meddelande från styrelsen. Därefter fortsätter Tilman och vi kan ställa frågor, som inte blev besvarade i anförandet.

Tilman tipsar om, att det kan vara en god ide att ta med anteckningsblock för att komma ihåg lättare och inte minst ”ta med sig hem” lite läxa. Han uppmanar dig som har byggt något, att ta med detta, för att visa!

På adressen: https://youtu.be/VvnBuTGFezg kan du se Tilman redogöra för:”JT65/JT9, Dom magisk moderna”. Surfa in på sidan.Lyssna och lär!

Välkommen
Styrelsen

(Comments are closed)