Efter auktion / loppis Stackbo

För andra året i rad höll GKA ett utomhus auktion/loppis hos HZA/Matz i Stackbo. Det var en skön höstdag även om solen orkade inte titta fram mer än korta stunder. Femton hugade spekulanter fanns på plats.

Auktionsförättaren var som vanligt CLA/Karl-Olof. Utbudet av prylar var av god kvalitet och många artiklar betingade bra priser till glädje för de som sålde och även till klubben då en del inkomster skänktes till oss.

CLA/Karl-Olof auktionerar ut radioprylar


Efter avslutat auktion bjöd HZA på fest med stora mängder av en god hemmagjord chilli con carne som komplement till de varmkorv/bröd, gifflar/kaffe och saft som klubben bjöd på. Pratstunden ”live” var välkommet av alla som var på plats och många dröjde kvar en bra stund.

SA3ARQ

(Comments are closed)