Sedan sist

Dags för ett Nytt År även för GKA, och varför inte börja det med årets första meeting? Och en riktig rivstart blev det i ABF-lokalen, då CLA lovat att berätta om sitt liv som sändaramatör! Vi fick möta CLA som skolelev och ungdom och höra om människor som ”sett” honom och på det viset format Karl-Olof. Han visade olika saker som han byggt i sin ungdom och även under senare år. För det handlade också om de 70 år (!) som sändaramatör och allt han varit med om. Dessutom visade han många prov på sin pedagogiska känsla, inte minst när han presenterade en gruppbild av dåtidens sändaramatörer i GKA och förstärkte det med att ta fram en kavaj för resten av föredraget. En klar fullpoängare!
Vi tackar Karl-Olof för att han bjöd in oss andra till hans firande av 70 år som sändaramatör!
Efter föredraget bjöd en inte okänd fond på förstärkt fika.

ARQ/Martin informerade om kommande möten, inte minst Distrikt 3 vår-möte 4 februari i Hudiksvall. Mer finns att beskåda i kalendarn.

Vid tangentbordet satt Dick/CBR